Încă nu ai cont?‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Înregistrează-te aici

Termeni şi condiţii de utilizare a paginii de internet a LuxPet – SC LUX PET SRL  www.luxpet.ro

Compania care administrează site-ul https://www.luxpet.ro, denumit în continuare www.luxpet.ro, este LUXPET SRL, numită în continuare LUXPET, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J22/1132/2014 și având Codul Unic de Înregistrare: RO 33388384. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor enumerate mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. LUXPET își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.luxpet.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea LUXPET și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al LUXPET a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Accesul la informațiile de pe site

LUXPET garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.luxpet.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau scopuri contrare intereselor companiei LUXPET fără acordul prealabil scris al acesteia.

 1. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. LUXPET nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește, inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etcihetă etc.). LUXPET și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Descrierile produselor prezentate pe site-ul www.luxpet.ro sunt asigurate pe baza informațiilor și/sau a prospectelor puse la dispoziția LUXPET de către producătorii acestora. Produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de LUXPET prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de LUXPET oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de LUXPET de la clientul în cauză.

 1. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile prezentate nu includ TVA (9% sau 19%). Comanda minimă trebuie să fie în valoare de minimum 200 RON inclusiv TVA. Costul aferent livrării bunurilor achiziționate este suportat de către LUXPET.

 1. Limitarea răspunderii pentru livrare

Aria de livrare a produselor este reprezentată de teritoriul României și, astfel, se va face oriunde în România. LUXPET își rezervă dreptul de a efectua confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică. LUXPET își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de LUXPET care includ și nu se limitează la: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legilor românești. Înainte de fiecare livrare, clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată pe documentul de transport, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, în cazul în care clientul nu va fi găsit, comanda va fi anulată si produsul returnat la sediul LUXPET, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate, conform Contractului cadru de vânzare, se poate efectua în avans, cu cardul sau prin bancă, la livrarea produselor sau la termen în funcție de condițiile de colaborare agreate. LUXPET își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă catre LUXPET la adresa de e-mail contact@luxpet.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul LUXPET.

 1. Limitarea răspunderii pentru garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția LUXPET emisă prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

 1. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.luxpet.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. LUXPET își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. LUXPET nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să platească vreun fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății LUXPET și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. LUXPET nu iși asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

 1. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.luxpet.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea LUXPET nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. LUXPET nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.luxpet.ro. LUXPET nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.luxpet.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 1. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.luxpet.ro sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce iși exprimă acordul față de acest Termenii și Condițiile menționate pe site.

 1. Modificarea paginilor de informare

Toate paginile de informare prezente pe www.luxpet.ro pot suferi modificări fără un anunț în prealabil, în vederea îmbunatățirii calității serviciilor noastre. Din această cauză, vă rugăm să verificați periodic informațiile prezentate în aceste documente, mai ales înaintea lansării unei comenzi online.

 1. Specificații și poze ale produselor

Specificațiile și fotografiile produselor au caracter informativ și pot fi diferite față de produsul real sau să conțină accesorii neincluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice pot conține erori de operare și pot fi schimbate fără înștiințare prealabilă, neconstituind obligativitate contractuală.

DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMPANIEI

Denumirea: S.C. LUX PET SRL
Sediul social: Jud. Sat Breazu Sos. Copoului 51 C, Iasi
Numărul de înregistrare în Registrul Comerţului: J22/4317/2021
Codul Unic de Înregistrare: 33388384
Capital social: 200 RON

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Lansare Website

1 septembrie 2024

În așteptarea unui nou standard în lumea animalelor de companie

Website in lucru. Comenzile online nu functioneaza.

Lansarea va avea loc la 1 iunie 2023.

Primim doar comenzi telefonice la nr +40770148360

Multumim!