Încă nu ai cont?‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Înregistrează-te aici

Din 2014

Lux Pet

’’Nu-ți fie teamă că înaintezi prea încet. Teme-te dacă te oprești.’’

LuxPet este o companie dedicată sănătății și fericirii animalelor de companie. Se concentrează pe oferirea de produse de înaltă calitate, bazându-se atât pe producătorii locali, cât și pe importuri selectate cu grijă. Ceea ce evidențiază în mod special este angajamentul față de informarea și educația proprietarilor de animale, făcând din magazinele lor de specialitate locuri în care oamenii pot obține nu doar produse, ci și sfaturi și explicații necesare pentru îngrijirea animalelor de companie.

Prin oferirea unor produse de calitate superioară, LuxPet nu doar că vizează să îmbunătățească viața zilnică a animalelor de companie și a proprietarilor lor, ci și să contribuie la o alimentație sănătoasă pentru acestea, promovând o viață lungă și fericită.

Pare că e o companie care își pune în centrul atenției valorile de respect pentru animale și proprietari și dorește să creeze o comunitate în jurul acestui concept. Investind în cercetare și selecție atentă a produselor, LuxPet urmărește să ofere calitate și să rămână un sprijin constant pentru toți cei care își iubesc animalele de companie.

Iar citatul cu privire la a nu te opri niciodată din înaintare, ci să te temi să te oprești, pare să se potrivească perfect cu eforturile pe care le depune LuxPet pentru a se asigura că rămâne în mișcare și în căutare constantă a celor mai bune produse pentru clienții săi și animalele lor.

Misiunea noastră

Noi, cei de la LuxPet tratăm cu respect animalele de companie și stăpânii acestora oferindu-le produse de calitate la prețuri corecte.

Misiunea noastră este să cercetăm, să căutăm și să investim în cele mai bune produse,pentru că să trăiți mulți ani sănătoși și fericiți alături de animalul de companie.

Scopul firmei este de a face fericite animalele și pe dumneavoastră oferind produse de înalta calitate la prețuri corecte.

Echipa noastră friendly

Partenerii noștri

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Lansare Website

1 septembrie 2024

În așteptarea unui nou standard în lumea animalelor de companie

Website in lucru. Comenzile online nu functioneaza.

Lansarea va avea loc la 1 iunie 2023.

Primim doar comenzi telefonice la nr +40770148360

Multumim!